Рециклиран шперплат: Важно

юни 28, 2017

Както сме Ви запознавали в детайли в официалния ни сайт Mipgroup.eu така и в информационната платформа www.Shperplat.info бихме искали отново да поясним някои факти за т.н. рециклиран хидрофобен шперплат. Това е много ниско качество кофражен шперплат. Произвежда се от използвани парчета хидрофобен шперплат, които се шлайфат и сглабят машинно, след което се полагат 1-2 слоя нов тополов фурнир и се филмира. Много е важно клиентите да знаят, че да се натъкнат на парчета бетон, пясък и тн. е нещо нормално. Производителите в Китай не дават никакви гаранции за този продукт, реално се предлага като хидрофобен шперплат най-евтин вариант за еднократна употреба.

И въпреки, че рециклираният водоустойчив шперплат е най-нисък клас кофраж МИП Груп ЕООД изисква от производителите да се придържат към средна дебелина 19,5 мм в за лист в пале (говорим за 20мм водоустойчив шперплат). На пазара се предлага масово рециклиран водоустойчив шперплат 20мм с платна основно 15,16,17,18мм.

Молим нашите партньори (борси и търговци) да информират крайните клиенти, че закупуват рециклиран водоустойчив шперплат. Нека се обяснява как се прави и какви „изненади“ крие този продукт. Ние правим информационни обянения постоянно, но въпреки това има изненадани крайни клиенти.

За всеки, които иска да реже, да използва многократно водоустойчив шперплат прелагаме най-висок клас кофражен шперплат MEGAPLEX !

Share This