КАФЯВ ХИДРОФОБЕН ШПЕРПЛАТ MEGAPLEX – PREMIUM KАЧЕСТВО

MEGAPLEX – водоустойчив шперплат с най-високо качество на пазара !

MEGAPLEX – хидрофобен шперплат запазена търговска марка на МИП Груп ЕООД от 2012 година. Фирмата ни разработи и утвърди на пазара продукт, който да задоволи най-високите изисквания на клиентите изискващи реално перфектно качество и отлично съотношение цена – високи технически показатели. Водоустойчив шперплат MEGAPLEX e изборът на много големи строителни компании, които са изпитали качествата му в годините.

Хидрофобният шперплат е един от най-масово използваните материали в строителството. Продуктът има множество търговски наименования: хидрофобен шперплат, водоустойчив шперплат, влагоустойчив шперплат, кофражни платна и други. Предназначен е за изграждане на хоризонтален и вертикален кофраж.

Големият размер на платната спомага за бързото и лесно редене на кофража, а гладката им повърхност определя идеалната гладкост на бетона след декофриране. Качественият водоустойчив шперплат има високи технически характеристики. Характеризира се с висока устойчивост и здравина, добро съотношение цена/качество/възможности за употреба.

Платната са удобни за преместване, макар и водоустойчиви е хубаво да се съхраняват на сухо.

Водоустойчив шперплат с най-високи технически характеристики. Това е най-качественият хидрофобен шперплат, който се внася в България. Размери на листа 1220x2440x21мм (+/-3%) , тополова дървесина, WBP лепило, Кафяво филмово покритие 220-240г./м2 . Качество на хидрофобен шперплат MEGAPLEX – A/A. Тегло на лист – 33-35г. 44 платна в пале. Опаковка на пале – шперплат.

Всяко платно от този водоустойчив шперплат е брандирано двустранно с логото на продукта: MEGAPLEX и спецификацията на шперплата (WBP GLUE BROWN FF PLYWOOD A/A GRADE).

Само МИП ГРУП ЕООД е вносител на този продукт, който се произвежда по наша поръчка. Гарантирано това е водоустойчив шперплат с най-високи технически характеристики и е най-добро качество сред внасяния азиатски шперплат !

Хидрофобен шперплат MEGAPLEX е предназначен за тежък режим на употреба. При правилна употреба може да бъде използван над 10 пъти. (вижте инструкциите за употреба)
ВАЖНО! Водоустойчив шперплат MEGAPLEX e направен от чисто нови фурнирни листи! Това не е *рециклиран хидрофобен шперплат, какъвто се предлага почти на 100% на българския пазар. MEGAPLEX e двупресован водоустойчив шперплат, преминал през шлайф, което гарантира равните дебелини на всяко платно в пале и високите технически характеристики на всеки лист.

*Рециклираният водоустойчив шперплат е направен от използвани парчета шперплат, от двете страни на панела се залепят по един-два нови слоя фурнир и се ламинира. Завършеният продукт по нищо не се отличава от всеки друг водоустойчив шперплат.Почти във всяко срязано платно се среща бетон. Качеството е много ниско във всяко едно отношение. Рециклираният хидрофобен шперплат се използва 1-3 пъти най-много.

Спецификация

Размери: 2440 x 1220 x 21 [mm]
Основа: топола 13+2 слоя надлъжно разположение.
Лепило: лепило WBP
НЕрециклиран
Цвят: кафяв филм с лого: MEGAPLEX – WBP GLUE BROWN FF PLYWOOD A/A GRADE
Покритие: 220 m2
Брой платна в пале: 44
Запазена марка на МИП Груп ЕООД
Качество: 1-во, А/А

Галерия

Share This