ИЗМАМА ! Престъпно се предлага менте на хидрофобен шперплат MEGAPLEX !

сеп. 27, 2014

Водоустойчив шперплат MEGAPLEX менте ( рециклиран шперплат с грубо нарушаване на авторското право и използване на запазена марка MEGAPLEX) се предлага престъпно от Строителна борса „Мартина Макс“ (София, Околовръстен път и Симеоновско шосе). Фирмата ни ще търси наказателна отговорност от всеки некоректен търговец за нарушване на правата! С предлагнето на фалшив MEGAPLEX клиентите биват лъгани, че купуват качественият MEGAPLEX, а реално им се предлага нискокачествен рециклиран шперплат (втора употреба с нови повърхностни фурнирни листове и филмиране) !

ЩЕ ПИШЕМ ТУК ИМЕНАТА НА ВСЕКИ ТЪРГОВЕЦ И СКЛАД , КОЙТО ТАКА НАГЛО МАМИ , ще потърсим отговорност към всеки от тях, както и към фирмата вносител !
Истинският хидрофобен шперплат MEGAPLEX е продукт с много високо качество ! Нов, двупресован, висок клас лепило, фурнир, филмово покритие ! Логото е финален щрих , с който ние от МИП ГРУП ЕООД искаме да отличим това високо качество от всичко останало на пазара ! Търсете хидрофобен шперплат MEGAPLEX само от нас МИП ГРУП , всичко останало е менте и измама към вас добросъвестните клиенти и посегателство към нас ! Никоя фирма вносител или склад НЯМА право да слага този надпис на шперплата ! Надписът MEGAPLEX гарантира качество от нас, а използван от други е ИЗМАМА !

Фирма МИП ГРУП ЕООД започва проверки и търсене на наказателна отговорност и пропуснати ползи за уронване престижа на хидрофобен шперплат MEGAPLEX и компнията ни!!!

Ръководство на МИП ГРУП ЕООД.

Share This