ИЗМАМА! Измама с хидрофобен шперплат MEGAPLEX!

сеп. 27, 2014

Уважаеми настоящи и бъдещи парньори и клиенти,

Престъпно се предлага хидрофобен шперплат MEGAPLEX от строителни борси в София и страната ! Използвано е логото MEGAPLEX (копирано идентично)! По този начин се нарушава авторското право на МИП ГРУП, продава се евтин рециклиран шперплат и се залъгват клиентите, че шперплата е качествен MEGAPLEX !
Няколко склада, които предлагаха шперплат с нашето запазено лого и марка са предупредени да спрат да извършват тази измама ! Ние от МИП ГРУП ЕООД започваме проверки и ще търсим правата си от всички измамници !
КАЧЕСТВЕНИЯТ ИСТИНСКИ MEGAPLEX МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ САМО ОТ МИП ГРУП ЕООД !!!
Както знаете МИП ГРУП ЕООД вече трета година налага на нашия пазар водоустойчив шперплат MEGAPLEX с високите технически характеристики, които той носи. Лепилото е най-висок клас, филмовото покритие също, двупресован панел, НОВ (не рециклиран) ! За финал гарантираме характеристиките с логото, което е СОБСТВЕНОСТ НА МИП ГРУП И Е ЗАПАЗЕНА МАРКА ! Само МИП ГРУП ЕООД произвежда това качество и внася водоустойчив шперплат с това лого, ЗАПАЗЕНА МАРКА ОТ НАС ! Всичко останало е измама и фирмата ни е започнала стъпки в търсене на правата си и да бъде потърсена наказателна отговорност от измамниците !

Никоя фирма вносител или склад НЯМА право да слага този надпис на шперплат ! Надписът MEGAPLEX гарантира качество от нас, а използван от други е ИЗМАМА !
Фирма МИП ГРУП ЕООД започва проверки и търсене на наказателна отговорност и пропуснати ползи за уронване престижа на хидрофобен шперплат MEGAPLEX и компнията ни!!!

Ръководство на МИП ГРУП ЕООД.

Share This