ЗА НАС

МИП ГРУП ЕООД е директен вносител на хидрофобен шперплат от 2006 година. Предлагаме на своите клиенти богата гама от качества на водоустойчив шперплат внос от Китай, както и най-висок клас хидрофобен шперплат MEGAPLEX – PREMIUM качество. Фирмата е със седалище и основен складов център в гр. София, като поддържаме база за поръчки на едро и в град Варна. Организираме доставки на хидрофобен шперплат за цялата страна и износ за трети страни. Предлагаме изгодни цени за транспорт. Поддържаме големи обеми на склад.
Хидрофобният шперплат е съобразен с всички изисквания за качество на Европейския съюз. Предлагаме рязане на мостри на място, както и изпращане на такива до обект или офис на клиента.

През първите 5 години МИП ГРУП ЕООД се утвърждава на пазара на хидрофобен шперплат в България, а от 2012 година компанията ни работи успешно и с клиенти от Румъния, Македония, Сърбия, Гърция, и Турция.

Освен кофражен шперплат, предлагаме телескопични подпори, трислойни кофражни платна, дървени трегери H20, вилици, триноги, както и транспорт до обекта на клиента. Трислойните кофражни платна и хоризонталните греди H20 са с произход Европейски съюз и Русия.

МИП ГРУП е коректен партньор и доставчик на хидрофобен шперплат/водоустойчив шперплат на водещи строителни фирми и складови бази и борси в София и страната. Били сме основен доставчик на хидрофобен шперплат за изграждането на няколко софийски мола, на знакови строителни и инфраструктурни обекти. Наша основна цел е клиентите ни да получат коректно отношение от момента на офериране на стоката, доставката и цялостното изпънение на поръчката. МИП ГРУП ЕООД се стреми да предложи на своите партньори максимална гаранция за качество в строителството.

Share This