Кафяв водоустойчив шперплат MEGAPLEX

сеп. 13, 2013

Качеството на водоустойчивият шперплат се определя от много фактори. Основните компоненти са филмовото покритие и лепилото. Факт е, че качеството се определя освен от продуктите и материалите, от които е направен и от метода на изработка.

Масово в България търговци заблуждават клиентите предлагайки кафяв водоустойчив шперплат на пониска цена. Уловката е, че под понятието „кафяв водоустойчив шперплат“ се приема качествен продукт, а на ниски цени се предлага еднопресован водоустойчив шперплат, с евтино филмово покритие и нискокачествено MR лепило. Цената е конкурентна на реално добрите продукти, но качеството е в пъти по-ниско и реално този шперплат издържа 1-2 максимум 3 декофрирания.

Поради този факт МИП ГРУП ООД внася висококачествен кафяв хидрофобен шперплат MEGAPLEX. Това водоустойчив шперплат от най-високо качество. Марката се произвежда само и единствено за МИП ГРУП ООД и е патентована от нашата фирма. Логото MEGAPLEX и спецификацията WBP GLUE BROWN FFPLYWOOD A/A GRADE са брандирани двустранно на всяко платно. За подробна информация погледнете спецификацията на шперплата ТУК.

Share This